• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
Mütedeyyin şahsa, bir gecede 2 silahlı saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Dumlupınar mahallesinde mütedeyyin kişiliğiyle bilinen şahısların evlerine, dün sabah kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce işaret konulduğu fark edildi.

Alınan bilgiye göre, mütedeyyin kişiliğiyle bilinen ve mahallede hayırlı hizmetlerde bulunan bir derneğe üye olduğu öğrenilen, evine işaret konulanlardan M.Y adlı vatandaş, ikamet ettiği Dumlupınar mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerindeki evinden, saat 20.00 sıralarında çıkarken, yüzü maskeli motosikletli 2 kişi tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı.

M.Y.’nin, evinin kapısından çıktığı sırada yapılan saldırı üzerine içeri girdiği silahlardan çıkan mermilerin evinin duvarlarına isabet ettiği öğrenildi.

M.Y. ve ailesi henüz olayın şokunu atlatamamışken, aynı gece saat 22.00 sıralarında bu sefer 27 UD 755 plakalı araçtan aynı eve doğru uzun namlulu silahlarla ikinci bir saldırı gerçekleştirildi.

Her iki saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganların kaçarak izlerini kaybettirdiği belirtildi.

M.Y.’nin belirttiğine göre, üç gün önce de evine doğru ateş açıldığı, ancak bunun kendilerine yönelik bir saldırı olabileceğine ihtimal vermediğini ifade etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir