• DOLAR 32.507
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2484.587
  • ...
SON DAKİKA
Cizre`de 3 adet kaleşnikof silahı ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Şırnak’ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 adet kaleşnikof silah, 8 adet kaleşnikof şarjörü ve 120 adet kaleşnikof fişeği ele geçirildi.

Cizre merkezinde oluşturulan polis kontrol noktasında yaklaşan şüpheli bir aracı durdurmak isteyen güvenlik güçlerini fark eden araç  geri kaçtı. Kolluk kuvvetlerinin peşine düşerek yakaladıkları  araçta yapılan arama sonucunda 3 adet AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait 8 adet şarjör ile 120 adet mermi ele geçirildi. Ele geçirilen mühimmatlara el konulurken olayla ilgisi olduğu belirtilen 2 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili Genel Kurmay Başkanlığı ineternet istesinde yapılan  açıklamada,  şu ifadelere yer verildi. “Cizre ilçe merkezinde oluşturulan polis noktasına yaklaşan bir araç, emniyet güçlerinin fark etmesi üzerine geriye dönmeye çalışırken yakalanmış ve araç içerisinde yapılan aramada; 3 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 8 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 120 adet AK-47 piyade tüfeği fişeği ele geçirilmiş olup, olayla ilgili iki şahıs yakalanmıştır.Adli tahkikat başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir