• DOLAR 32.56
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2440.142
  • ...
Gaziantep İhlâs Der`den destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Mescid-i Aksa`ya yönelik saldırılara sert tepki gösteren Gaziantep İhlâs Der, 14 Kasım Cuma günü Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan “Mescid-i Aksa’ya Sahip Çık” basın açıklamasına destek vereceklerini açıkladılar.

Yapılan açıklamada; ‘Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa`nın ibadete kapatılması, ancak terör devleti israil`in yapabileceği bir alçaklıktır. Son Gazze saldırısında da görüldüğü gibi israil azılı bir terör çetesi olduğunu ortaya koymuştur. Son yaşanan saldırıda israil askerlerinin necis postallarıyla mukaddes Aksa`ya girmesi, dünya Müslümanlarının kabul edebileceği, sineye çekebileceği bir şey değildir. İsrail bilerek ve kasıtlı olarak bu alçaklığı yapmaktadır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa, İslam ümmetinin mahremi ve kırmızıçizgisidir.” denilerek Müslümanların hassasiyeti dile getirildi.
 
Açıklamanın sonunda, “İhlâs Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İhlâs Der) olarak Siyonist İsrail’in yapmış olduğu bu alçaklığı tel’in ediyor, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun 14 Kasım 2014 Cuma günü Hüseyin Paşa Camisinde kılınacak namaz sonrasında düzenleyeceği “Mescid-i Aksa’ya Sahip Çık” adlı basın açıklamasına katılacağımızı, kamuoyuna duyururuz.” denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir