• DOLAR 32.554
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2438.68
  • ...
Terör rejimi israil Gaziantep`te tel`in edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Siyonist askerlerin Mescid-i Aksa’ya postallarıyla girmesi ve içerideki Kur’an-ı Kerim’leri yerlere saçmasıyla ilgili İslam dünyasından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri, yaşanan saldırıları lanetlemek için Cuma günü Hüseyin Paşa Camiinde kılınacak namazının ardından bir araya gelerek Balıklı Parkı’na yürüyecek ve burada bir basın açıklaması yapacak.

Platform tarafından yapılan açıklamada, “Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Kanaat Önderleri ve tüm erdem sahibi Müslümanların tepkilerini ortaya koymaya ve Aksa`yı sahiplenmeye davet ediyoruz.” denildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Sözcüsü Faik Doğan yaptığı açıklamada, “Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa`nın ibadete kapatılması, ancak terör devleti israil`in yapabileceği bir alçaklıktır. Son Gazze saldırısında da görüldüğü gibi israil azılı bir terör çetesi olduğunu ortaya koymuştur. Son yaşanan saldırıda israil askerlerinin necis postallarıyla mukaddes Aksa`ya girmesi, dünya Müslümanlarının kabul edebileceği, sineye çekebileceği bir şey değildir. İsrail bilerek ve kasıtlı olarak bu alçaklığı yapmaktadır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa, İslam ümmetinin mahremi ve kırmızıçizgisidir. Müslümanların izzeti ve haysiyetidir. Bu nedenle izzet sahibi tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını, Siyasi Partileri, Kanaat Önderlerini ve tüm erdem sahibi Müslümanları tepkilerini ortaya koymaya ve Aksa`yı sahiplenmeye davet ediyoruz. Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü olarak 14 Kasım 2014 Cuma günü Hüseyin Paşa Camisinde kılınacak namaz sonrasında Balıklı Parkında kitlesel bir basın açıklaması yapılacaktır. Tepkilerini ortaya koymak üzere herkesi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir