• DOLAR 32.5
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2441.1
  • ...
Eğitim Bir-Sen Şırnak Şubesi Başkanı güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-2014 yılında ulaştığı 280 bin üye sayısıyla eğitim hizmet kolunda Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu unvanına sahip olan Eğitim Bir-Sen, Türkiye genelinde seçim çalışmaları devam ediyor.

Özel bir otelin konferans salonunda gerçekleşen seçimde, Eğitim Bir-Sen Şırnak Şubesi, 1.Olağan Genel Kurulu’nda şube başkanlığına tek listeyle giren mevcut başkan Mehmet Sarı yeniden seçildi.

Şube Başkanı Mehmet Sarı, seçim sonrasında yaptığı konuşmasında, delegelerin tekrar seçimiyle seçilmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonra daha güzel hizmetlere beraberce imza atacaklarını söyledi.

Sarı daha sonra,’’Hizmet sunduğumuz ve eğitim camiasının sosyal sorumluluklarıyla beraber hizmetlerin aksatmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmasında bütün arkadaşlarımız ve üyelerimizle beraber bunda katkısı vardır. Şırnak Temsilciliğimiz 900 üye ile başladığımız üye sayımız şuan 2100 yüzde yüz bir artış gerçekleşmiştir. Buda daha büyük sorumluluklar ve daha güzel hizmetler anlamına geliyor. Hep birlikte bunu Başarcağız.” Dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir