• DOLAR 32.304
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2442.447
  • ...
Yanan ahırda 45 küçükbaş hayvan ve 2 at telef oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Edinilen bilgilere göre, Sancak beldesine bağlı Sutgölü (Zağ) köyünde oturan Yusuf Er’e ait hayvan dolu ahır, kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce ateşe verilerek yakıldı. Yakılan ahırda bulunan 45 küçükbaş hayvan ile 2 at telef oldu. Ayrıca ahırda bulunan 200 bağ ot, 2 ton arpa ve çok miktarda saman yandı.

Olayla ilgili bilgi veren ahır sahibi Yusuf Er, "Dün akşam saatlerinde hayvanlarımı ahıra doldurup eve gittim. Ahırım köyümüzün bir kilometre dışındadır. Sabah erken saatlerinde bana ait ahırın yandığı haberi geldi.

Ahırımın olduğu yere gittiğimde ahır tamamen yanmıştı. Ahırın içinde 45 adet küçükbaş hayvan, 2 at vardı,  ahırla birlikte 45 küçükbaş hayvan ve 2 at da yanıp telef oldu. Ayrıca ağırda bulunan 200 bağ ot, 2 ton arpa ve çok miktarda saman yanıp kül oldu."

"Geçim kaynağım olan her şey yanıp kül oldu"
Ahırının kimler tarafından yakıldığını bilmediğini belirten Er, "Kimseyle herhangi bir düşmanlığım yoktur. Ailemin geçimini bu hayvanlarla yapıyordum. Her şeyim yanıp kül oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yetkililerin bana yardımcı olmasını istiyorum.”  ifadelerini kullandı.  

(Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir