• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR`dan Şuurlu Öğretmenler Derneğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, beraberindeki partililerle birlikte Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Adana Şubesini ziyaret etti.  HÜDA PAR heyetini, ÖĞ-DER Şube Başkanı Ekrem Ulu ve dernek yetkilileri karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Veysel Yavuz; Kobani bahanesiyle 6-7 Ekim’de PKK/HDP’liler tarafından İslami parti, cemaat, STK ve mütedeyyin şahıslara yönelik saldırıların yapıldığını hatırlattı. Yapılan saldırıların direk İslam’a ve Müslümanlara yönelik olduğunu ifade eden Yavuz, bunun Türkiye’de kaos çıkartma girişimi olduğunu, batıda da ise Gezicilerin tetikte beklediğini söyledi.  Saldırılarda HÜDA PAR ile Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin hedef alınmasını da değerlendiren Yavuz, PKK/HDP’nin kendine engel ve rakip gördüğü tüm kesimleri hedef aldığını sözlerine ekledi.

ÖĞ-DER Şube Başkanı Ekrem Ulu da olayları takip ettiklerini ve bu oyunun farkında olduklarını belirtti. Bu tür olumsuzlukların ortadan kaldırılması için İslami bir eğitimin şart olduğunu ifade eden Ulu, diğer yandan tüm Müslümanların da ortak hareket etmesi gerektiğini dile getirdi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir