• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
TkMM 'den  Aydın Altaç'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR –Türkiye küçük Millet Meclisleri (TkMM) Başkanı İlhami Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti.

Türkiye Küçük Millet Meclisi (TkMM) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Altaç, Diyarbakır’ın STK’larıyla, sosyal, siyasal, ekonomik anlamda gerek ülkenin gerekse de şehrin tüm eksikliklerinin ve sıkıntılarını dile getirilmesini sağlayan bir muhalefetin olması gerektiğine inandıklarını belirterek, bu anlamda STK’ların gelişmiş dünya ülkelerinde dördüncü güç olarak değerlendirildiğini söyledi.

Altaç, “STK’lar daha organize ve toplumun tabanını yansıtabilen, biraz daha genel sorunları tartışabilen bir niteliğe büründüler. Bundan sonraki süreçte hem sizler hem de diğer STK’larımızın asli anlamında yapmaları gereken çalışmaları yaparlarsa, biz de memnun oluruz. STK’ları siyasi partilerin arka bahçesi, onların düşüncelerini yansıtan yan kuruluşlar gibi algılanması doğru bir düşünce değildir. Toplumsal anlamda temenninizi dile getirecekseniz ve bunu objektif olarak ortaya koyacaksınız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Küçük Millet Meclisi Başkanı İlhami Mısırlıoğlu ise toplamda 30 İlde örgütlendiklerini ve her ay düzenli olarak çeşitli siyasi parti milletvekillerini toplantılarına davet ettiklerini söyleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mısırlıoğlu, “Toplantılar da toplumun sorunlarını tespit ediyor ve bunları bir rapor haline getirip hazırladığımız raporları tüm parti liderlerine ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ye sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLHKA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir