• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyan Ey Ümmet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist, katil İsrail tarafından insansız hava uçaklarıyla, Gazze`ye atılan bombalarla ölen; Filistinli çocuklar, kadınlar, alnı nurlu secdeli anneler, enkaz altında vücudu parçalanmış soğuk ve cansız bedenler... Gördüğümüz bu vahşetin karşısında aciz kalınmış bir ümmet..!

 

Acı ve gözyaşı dökmekten başka elinden bir şey gelmeyen, biz gaflete bürünmüş insanlar;
her okuduğumuz haber, İsrail`in Filistinlilere yaptığı zulüm ve katliamdan bahsediyor ve bizlerin acizliğini adeta gözler önüne seriyor. Bir şey yapamamanın hesabını Allah`a nasıl vereceğiz diye kendilerini muhasebe edenler. Düşüncelere dalanlar, çıkmazlara girenler, içi parçalananlar...

 

Bir kardeşiniz olarak, bu yazımı okuyan genç vefakar ağabeylerim, bacılarım, kardeşlerim bizler bunu hiç düşündük mü bir gün bu alemden diğer aleme göç ettiğimizde o büyük, dehşetli hesap gününde Rabbimizin huzuruna çıktığımızda, hesapların tartılıp, hakların verildiği günde kardeşlerimizin haklarından hesaba çekileceğimizden kendimizi hesaba çektik mi..?.
Bizim aslında bunun muhasebesini yapmamız gerekiyor. Ey ümmet diye haykırarak Filistin`de ölen çocuklar, analar, babalar ve dul kalan kadınları anmamız gerekiyor..,
O mahkeme-i kübrada, bu kardeşlerimiz karşılarımıza dikildiklerinde, Ahmet Yasin, Rantisi , Yahya Ayaş gibi binlerce Filistinli şehitler, biz bunlardan şikayetçiyiz ey ALLAHIM deseler, halimiz nice olur acaba hiç düşündük mü?
Deseler ki biz zalimin kurşunlarıyla vurulurken,Siyonist tarafından, üzerimize bombalar yağarken, boykot edilip zulme maruz bırakılırken ekmeksiz, aç ve susuzluktan ölürken nerdeydiniz..?
 

siz ey Müslümanlar ,neden gelmediniz, biz vurulurken zalim Siyonist tarafından katledilirken nerdeydiniz.?
Ve deseler ki,neden gelmediniz kadınlarımız tecavüze uğrarken, babalarımız tutuklanıp en ağır işkencelere tabi tutulurken, oğullarımız şehit edilirken, küçük çocuklarımız, bebelerimiz katledilirken sizler nerdeydiniz neden gelmediniz?
Hani biz siz kardeştik, hani bizler bir elmanın iki yarısıydık, hani Müslümanın canı yansa hepimizin yanardı
Hani Müslüman İslam hukukunu çiğnemez ve ondan vazgeçmezdi deseler biz ne diyebiliriz..?
Söyleyecek cevabımız var mı acaba tüm bu sorulara?
Tabi ki yok, olamazda çünkü biz suçluyuz, biz gaflet uykusundan daha uyanmadık, toparlanamadık hala kenetlenmiş duvar gibi bir ses olamadık.
 

Çünkü ölen bizim çocuklarımız değildi ki içimiz yansın, feryat eden annemiz değildi ki yas bağlayalım, eli kelepçelenip evimizden alıp götürülen baba, babamız değildi ki kıyam edelim.
 

Yıkılan ev, evsiz kalan biz değildik ki feryad edelim. Üzerimize yağmur gibi akan kurşunlar, bizim hanelerimize isabet etmiyordu ki nerdesiniz ümmet diye bağıralım. Vurulanlar, kaçışanlar bizim aile, akraba, sevenlerimiz değildi ki ağlayalım...
Biz gaflet uykusundan uyanmadık ki hala. Bu zülümleri görelim topyekün Filistin`e yardıma koşalım onların acısına ortak olup onlarla beraber bedel ödeyelim.

 

Görmüyor musun Ey Müslüman kardeşim, küfür birleşmiş, topyekün kargalar gibi kafirler Müslümanlara saldırıyorlar, katlediyorlar, vuruyorlar, kırıyorlar ve sonrasında Müslümanlar vahşet işliyorlar diye medya da İslami kötü diye lanse ediyorlar. Uyan ey Müslüman uyan ey ümmet biz mehdileri beklerken ,evimizde mehdi bedenimizde canlansın Selahattin Eyyubi gibi uyku girmesin gözlerimize, cihad aşkıyla yanıp tutuşsun bedenimiz ve sen o zaman gör nasıl bir inkılab ile darma dağın edilecek taptıkları putları, sen o zaman gör Kur`an aşıklarının tekbirler eşliğinde İsrail`in darmadağın olduğunu sen o zaman gör...

 

İbrahim Akçiçek / Diyarbakır (Çermik) - Yaş: 28
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir