• DOLAR 34.257
  • EURO 37.62
  • ALTIN 2926.962
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde yer alan önemli haber başlıkları.

Van Basın: Sağlık İl Müdürlüğünden Ruh Sağlığı Standı
Her yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında tüm Dünyada kutlanan Ruh Sağlığı Haftasında Van Sağlık İl Müdürlüğü stant açarak bilgilendirme kampanyası düzenledi. Sağlık İl Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Şubesi Dünyada, 1992 yılından bu yana her yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında kutlanan `Ruh Sağlığı Haftası`nda, bu yıl Valilik bahçesinde ve Van Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde stant açtı.

Sigara Denetimleri Sürüyor
Sağlık İl Müdürlüğü, 19 Temmuz 2009 tarihinden itibaren 4207 Sayılı Kanun Hükümlerine uyumun tam olarak sağlanması için tüm ilde etkin bir şekilde denetimlere devam ediyor. Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 27 denetim ekibi ile tüm Kamu Kurumları, Özel İşletmeler, toplu taşıma araçları olmak üzere il genelinde birçok noktada denetimlerini sürdürüyor.

Merkür Haber: Çaldıranlı Kadınların Örnek Çalışması:
Van`ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar`ın katkılarıyla kurulan Çaldıran Kadın ve Aile Derneği tarafından `Çaldıran kadınları el ele geleceğe yürüyor` kampanyası kapsamında yardıma muhtaç ve kimsesiz çocuklar için kermes açıldı.

Başbakan Van`da Kahvaltı Yapınca, Polise 10 Bin TL Ceza Kesildi
Van`da kahvaltı yapan Başbakan Erdoğan`ın isteği üzerine getirilen yöresel ekmekte çok fazla maya tespit edilince, Tarım İl Müdürlüğü, Emniyet`e 10 bin TL ceza kesti. Emniyetin, cezanın iptali için açtığı dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Van Haber TV: Ak Parti Van İl Başkanlığı`nda Dayanışma Yemeği
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Abdullah Aras, teşkilat olarak birlik ve beraberliği bozacak her türlü engelin karşısında birlikte duracaklarını, hiçbir engelin kendilerini yollarından alıkoyamayacağını söyledi.

Van Bölge Hastanesine Taksi Seferi
Van Belediye Meclisi, Başkan Vekili Sabri Abi başkanlığında yapılan bu ayki toplantıların son birleşiminde Kadın Sığınma Evi ve bölge hastanesine taksi seferi yapılması kararı çıktı

Van Havadis: Van, Los Angeles`te Tanıtılıyor
Türkiye`nin yurtdışında yapılmış en büyük Türk festivali olarak gösterilen "3. Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali", ABD`nin Los Angeles kentinde başladı.

Van Sesi Gazetesi: 2010 Yılı Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2010 yılı vergi rekortmenleri ödül töreni yapıldı. Bir otelde düzenlenen törene çok sayıda iş adamı ve bürokrasi katıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Vekili Mehmet Güzel, vergi rekortmenlerinin sadece devlete ödedikleri vergilerle toplumsal hayata katkı sağlamadığını, aynı zamanda insanların istihdamına da katkı sunduklarını söyledi.

Erciş`te Yöneticilere Seminer:
Milli Eğitim Bakanlığı Okul Gelişim Programı kapsamında Erciş ilçesinde yöneticiler ve daire amirlerine `Hızlı ve Etkin Okuma Teknikleri` konularında seminer verildi.

Gazete Van: YYÜ`de `I. Ulusal Veteriner Kongresi` Yapılacak
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından "1. Ulusal Veteriner Öğrenci Kongresi" düzenleneceği bildirildi.
Murat Dalgın-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir