• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
Tarsus`ta araç yakan PKK`lılara vatandaşlar tepki gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-  Tarsus ‘ta bir aracı ateşe veren PKK’lı  çetelere halk tepki göstererek yaşanan şiddet olaylardan rahatsızlık duyduklarını belirttiler.

Gazipaşa Mahallesi, Gazipaşa Bulvarı üzerindeki tren yolu hemzemin geçidinde meydana gelen olayda, gecenin karanlığından yararlanan PKK’lı çetelerler, park halindeki bir otomobili sürükleyerek hemzemin geçidinin yakınlarına getirdi. Sürükleyerek getirdikleri otomobille yolu  araç ve yaya trafiğine kapatan sladırganlar, daha sonra Molotof atarak otomobili ateşe verdi.

Otomobili ateşe veren PKK’lı çetelere müdahale eden polis ekipleri biber gazı kullandı.  Polisin müdahalesi ile, göstericiler karanlıktan yararlanarak ara sokaklara kaçtı.  Alevler içinde kalan otomobil ise olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.
 
Öte yandan yine Fahrettin Paşa Mahallesinde bulunan Kavaklı Hemzemin geçidinde bir araya gelen, PKK’lıların mütedeyyin insanlara yaptığı saldırılara  duyarlı vatandaşlardan  yaklaşık 100 kişilik bir  grup, tekbirler getirerek yaşananlara tepki gösterdiler.

Polis  ekipleri grupla  yaptığı görüşmenin ardında, sessizce dağıldı.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir