• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı`ndan bayram ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı’ndan bir heyet Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında şehit ve tutuklu ailelerine ve Umut Kapısı Yardım Platformu’nun Kurban Kesim Yeri’ne bayram ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkan Yardımcısı Metin Turan, Merkez Bağlar İlçe Başkanı Mehmet Yurddaş ve il yönetimi ile ilçe yönetiminden oluşan parti heyeti Kurban Bayramı nedeniyle şehit ve tutuklu aileleri ile fakir ve muhtaç aileler yararına Diyarbakır’da faaliyet yürüten Umut Kapısı Yardım Platformu’nun Kurban kesim yerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

HÜDA PAR heyeti, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Karakilis Köyü eski muhtarı, İslami yaşantısından dolayı katledilen Şehit Selahaddin Aktaş ve 15 yıldır zindanda bulunan Yusufilerden Abdulkadir Aktaş’ın babası Hacı Mahmut Aktaş’ı ziyaret ederek bayramını kutladı. Hacı Mahmut Aktaş’ın hayır dualarını alan HÜDA PAR heyeti, parti hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette kurban kesildi

Diyarbakır’da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarından Umut Kapısı Yardım Platformu’nun fakir ve muhtaç aileler için düzenledikleri ‘Kurban Kampanyası’nı yerinde incelemek üzere, parti heyeti ile birlikte ziyaret eden HÜDA PAR yetkilileri burada bir kurban keserek kurban kesim yerinden ayrıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir