• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Bursa Umut Kervanından et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Yaptığı çeşitli yardımlarla fakir ve muhtaçların umudu olan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği, Kurban Bayramı’nda fakir ve muhtaç ailelere et yardımında bulundu.

Yapılan et dağıtımı ile ilgili bilgi veren derneğin genel sekreteri Fethullah Özsoy, 68 aileye et yardımı yapıldığını belirtti. Özsoy,“Onlarca dernek gönüllümüz, bayramın ikinci gününde sabahın erken saatlerinden itibaren kurban kesim alanında hazır bulunarak fedekarca çalıştılar. Kestikleri kurbanlıkları, büyük bir titizlikle poşetlere konulup paketler haline getirilerek hazırlandı. Büyük bir özenle hazırlanan paketler dernek hizmetinde kullanılan araçlara yüklenerek fakir ailelere ulaştırıldı.”dedi.

Dernekleri aracılığıyla fakir ve muhtaçlara et bağışı yapan tüm yardımseverlere teşekkür eden Özsoy, “Rabbim derneğimiz aracılığıyla fakirlere et ulaştıran tüm yardımsever kardeşlerimizden razı olsun. Bizlerde Umut Kervanı olarak yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun bilincinde olan ve bayramı fakirlere yardım yaparak bayram yapan tüm üye ve gönüllülerimize de derneğimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı. (Zeki  Aras –İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir