• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2426.432
  • ...
Ülke genelinde havalar nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli`nin kıyı, İstanbul`un kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, zamanla güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA:

MARMARA: Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya`nın kuzeyi ile İstanbul Anadolu Yakası`nın kuzey kıyılarının, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli`nin kıyı ve İstanbul`un kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EĞE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara`nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Düzce`nin kıyı kesimlerinin, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir