• DOLAR 32.447
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2443.317
  • ...
Tarsus Devlet Hastanesi dökülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus’ta bulunan ve daha önceki adı SSK Hastanesi olan, şimdiki Devlet Hastanesi Ana Hizmet Binasının bazı bölümleri dökülürken, hasta ve yakınları gelen kötü kokudan şikayetçi olduklarını belirttiler.

Hastanede Ortopedi servisinde yatan bir hastasını ziyaret için giden D.T. adlı vatandaş, hastasının odasındaki kaloriferin üstünde bulunan mermerin tamamen kırıldığını ve kaloriferden koku kokular geldiğini belirtti.

Hastanenin bir çok bölümünde aynı manzaralar olduğuna dikkat çeken T. “Hastaların kaldıkları odalarda da yine çirkin bir görüntü ve kirlilik dikkati çekiyor. Klimaların petekleri paslanmış ve pis bir halde gözükürken camların kirliliği, odaların pisliği ve koridorlardan gelen kötü kokular adeta mikrop saçıyor. Gerekli temizlik yapılmadığı için hastane kokuyor. Hem servisler hem tuvaletler çirkin bir görüntü arz ediyor, çevreye pis kokular yayılıyor. Buraya şifa için gelenler hastalık kapar. Böyle hastanemi olur.”  Dedi.

Öte yandan, Devlet Hastanesinin yarın Kamu Hastaneleri Kurum Denetçileri tarafından denetleneceği öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir