• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
Vali Kıraç'tan DTSO'ya veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcıları Metin Aslan, Mesut Altın ve yönetim kurulu üyesi Mehmet tekin tarafından karşılandı.

Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı konusunda yapmış oldukları özverili çalışmadan dolayı Vali Kıraç’a teşekkür eden Sayar, “Sizlerin, kent dinamikleri ile oluşturduğunuz diyalogdan yana tutumunuz ve sorunları çözme konusundaki gayretiniz, bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Diyarbakır’da 1,5 yılının geçtiğini, mümkün olduğunca kente hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Vali Kıraç, Diyarbakır’da geçirdiği 1,5 yıl süre içerisinde de kırdıkları, üzdükleri insanlar varsa hepsinin haklarını helal etmelerini istedi.

Bundan sonraki süreçte de Diyarbakır’a hizmet etmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Kıraç, Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine teşekkür etti. (Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir