• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın tarihi değiştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Bu yıl Kurban bayramının 04-07 Ekim tarihleri denk gelmesinden dolayı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Bakan onayı ile 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanması kararlaştırıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, “Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Cami ve Gençlik” konusu merkeze alınarak faaliyetler planlanmıştır. Şanlıurfa İl Müftülüğü olarak gerçekleştirilecek faaliyetler arasında camilerde kütüphane oluşturulması, kitap dağıtımı, konferans ve paneller, cami onarım ve temizliği, kan bağışı kampanyaları, ödüllü yarışmalar, radyo ve TV programları, Ebru ve Hüsn-i Hat yarışması, spor aktiviteleri bu gibi faaliyetler planlanmıştır” dedi.

Camiler ve Din görevlileri Haftası içerisinde hayırsever vatandaşlara Müftülükçe plaket verileceğini söyleyen Açık, “Bu haftada personelimiz arasında; hafızlık, Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma, hutbe ve şiir yazma gibi yarışmalar düzenlenecektir.”diye konuştu.(Mustafa Bikeç- İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir