• DOLAR 32.347
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2398.517
  • ...
Diyarbakır'da doktor cinneti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Dün aralarında tartışma çıkan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından S.D ve H.Y isimli erkek hemşire arasında bu günde tartışma devam edince doktor hemşireyi elindeki makas ile yaraladı.

Olay saat 09.00 sıralarında doktorların Genel cerrahi servisinde, yatan hastaların vizit kontrolü sırasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Vizit esnasında dünden kalan tartışmayı devam ettiren ve yanındaki hemşire H.Y’ye hakaret ettiği belirtilen Doktor S.D arasında tartışma büyüdü. Bir anda kontrolünü kaybeden Doktor S.D elindeki makas ile hemşirenin üzerine saldırarak makası hemşirenin boğazına sokmaya çalıştı. Olay yerinde bulunan bir sağlık memuru ve diğer doktorların müdahalesi ile yaralı olarak kurtarılan H.Y acil servise götürülerek yarasına müdahale edilirken, saldırgan doktorun güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi.

Saldırı sonrası hafif yaralanan hemşire H.Y’ye darp raporu alınırken, sakinleştirilemeyen doktor polis olay yerine gelene kadar bir odaya kapattırıldı.

Şikâyet üzerine olay yerine gelen polis olaya müdahale ederken, hemşirenin doktordan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Doktorun son bir haftadır psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen görgü tanıkları, Doktor S.D’nin dün ve önceki günlerde de Başhekim ve Genel sekretere saldırdığını, diğer servis çalışanlarına hakaret ettiğini ve sürekli olarak gerginlik çıkardığını ifade ettiler.

Bu gün yaşanan saldırı sonrası olaya tepki gösteren hastane çalışanları ve doktorlar Doktor S.D’ye tepki gösterdiler.

Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor. (Fikret Özkan  - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir