• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
"İhbar Var Tedbir Yok! " haberine valilikten yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR -  Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada bugün, bir gazetede “İhbar Var Tedbir Yok! İki Polis Göz Göre Göre Şehit Edilmiş.” başlığıyla yer alan haberin doğru olmadığı belirtilerek, polis memurları Ali Kızıloğlu ve Osman Bal’ın öldürülmeleri ile ilgili olarak gerekli incelemelerin devam ettiği vurgulandı.

Ali Kızıloğlu’nun failinin tespit edildiği belirtilen açıklamada failin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini, bu konuda ki gelişmelerin ise ihtiyaç duyulması halinde kamuoyuyla paylaşıldığı ifade edildi.

Açıklamada devamla; “Son günlerde Diyarbakır Emniyet Teşkilatı mensuplarının moral ve motivasyonunu etkilemeye yönelik benzer haberlerin belli odaklarca art arda yapılması oldukça manidardır. Emniyet birimlerinin çalışmaları sonucu elde ettiği bilgiler ışığında muhtemel terör eylemleri konusunda personelimiz zamanında ve sürekli olarak bilgilendirilmektedir. Dolayısıyla Emniyet Teşkilatımız gerek vatandaşlarımıza gerekse kendi personeline yönelik muhtemel saldırılara karşı her türlü tedbiri geçmişte olduğu gibi bugün de almaya devam etmektedir.” İfadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir