• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
SGK İl Müdürü Bursa'ya veda ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Ankara’ya atanan ve 16 Eylül’de yeni görevine başlayacak olan SGK Bursa İl Müdürü Ahmet Metin, veda ziyaretleri çerçevesinde BSMMMO’yu ziyaret ederek, Bursa’daki 14 aylık il müdürlüğü görevi süresince işbirliğinde yürütülen çalışmalar için Oda yönetimine teşekkür etti.


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürü Ahmet Metin, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na (BSMMMO) veda ziyareti gerçekleştirdi.


BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Yönetim Kurulu Saymanı Ali Çevdir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kahraman’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan SGK Bursa İl Müdürü Metin, “16 Eylül’de Ankara’da başkanlık müşaviri olarak yeni görevime başlayacağım. Bursa’da görevde olduğum 14 ay süresince çalışma arkadaşlarımla birlikte, güzel işlere imza atmaya çalıştık. Kurduğumuz sistemlerin işlemesi önemli olan. Bursa’da görevde olduğum süre zarfında işbirliğinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştiriyorum.” dedi.


Yerine, il müdür yardımcılarından Eran Karaca’nın atandığını da sözlerine ekleyen Metin, “16 Eylül tarihinde çalışma arkadaşlarımızdan Eran Karaca, SGK Bursa İl Müdürü olarak yeni görevine başlayacak. Kurumu bilen, yakından tanıyan birinin göreve gelecek olması sevindirici” diye konuştu.


Makamlarına gerçekleşen ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren BSMMMO Başkanı Sönmez ise kurum ile olan işbirliğinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade ederek, SGK Bursa İl Müdürü Metin’e yeni görevinde başarılar diledi. (Zeki Aras-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir