• DOLAR 32.575
  • EURO 35
  • ALTIN 2449.144
  • ...
İzmir Umut Kapısı, Fuarda stant açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR – İzmir Umut Kapısı, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı`nda (İEF) ikinci kez yerini alarak, yaptığı çalışmalar hakkında İzmirlileri bilgilendiriyor. Uluslararası olma özelliğine sahip olan İzmir Enternasyonal Fuarı`nda stant açan İzmir Umut Kapısı, tanıtım broşürleri ve videolarla gerçekleştirdiği hizmetleri fuar ziyaretçilerine tanıtıyor. Stantta ayrıca, fakir ve muhtaçlar yararına bazı eşyalar satışa sunuluyor.

İzmir Umut Kapısı Genel Başkanı Haci Şani; yapmış oldukları çalışmaları halka tanıtmak amacıyla fuara katıldıklarını belirterek; “Umut Kapısı, toplumdaki maddi ve manevi çöküntüyü izale etmek için kurulmuş olan bir dernektir. Bu sebeple Umut Kapısı; maddi çalışmalarını yetimlere, öksüzlere yiyecek ve aş götürmekle gerçekleştiriyor. Bu çerçevede yapmış olduğumuz çalışmaları tanıtmak üzere bu sene 83.sü düzenlenen İzmir Uluslararası Fuarı`nda yerimizi almış durumdayız. Fuara gelen ziyaretçilere Umut Kapısı`nın çalışmalarından bahsediyoruz. Bunu düzenlemiş olduğumuz broşürlerle, yapmış olduğumuz tanıtım filmleriyle ziyaretçilere sunarak, onları Umut Kapısı`ndan haberdar etmek istiyoruz. Sizin aracılığınızla buradan İzmir halkına ve hasseten gönüllülerimize, üyelerimize standımızı ziyaret etmelerini rica ediyoruz. Böylelikle Umut Kapısı`nın çalışmalarını daha yakından takip etmiş olacaklardır” dedi.

83.sü düzenlenen fuara, bu yıl 829’u yerli, 303’ü yabancı olmak üzere toplam bin 132 firma katılıyor.


29 Ağustos – 7 Eylül 2014 tarihlerinde organize edilen 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı 10 gün sürecek. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir