• DOLAR 32.465
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2441.5
  • ...
Yapıcıoğlu, `Biz Kimsenin Düşmanı Değiliz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Partisinin çalışmalarını yerinde incelemek için Bitlis’e gelen Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Celal Gül ve parti teşkilatı tarafından karşılandı.

Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya İl ve ilçe yöneticileri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada toplanan kalabalığa konuşan Yapıcıoğlu, 30 Mart mahalli yerel seçimlerde söyledikleri sözlerinin arkasında olduklarını ve yarın için aynı çizgide yürüyüp aynı  söylemleri devam ettireceklerini söyledi.

Hiçbir şekilde gerçek adalet ve dürüst siyaseten ödün vermeden yollarına devam edeceklerini belirten Yapıcıoğlu “Bizler 30 Mart yerel seçimlerde verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Bizler halkımıza hiçbir şekilde yalan söylemedik. Yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Hiçbir şekilde kimseye düşmanlık beslemedik. Bizim düşmanlığımız zulme karşıdır.

Tüm gayemiz ve çabamız hak yolda halkımıza hizmet etmektir. Bu hizmeti bir karşılık beklemek şeklinde değil, Allah rızası için yaptık. Dün bizler toplumun huzuru, kardeşliği, barışı ve maslahatı için nasıl mücadele ettiysek, bugünde edeceğiz ve yarında etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tüm çabalarının toplumun huzurunun tesis edilmesi olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bölgede cereyan eden olaylar halkın huzurunu bozmaktadır. Halkın can ve mal güvenliği yoktur. Devlet bu bölgede üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmemektedir. Halkın bir talebi vardır bu talebi yerine getirmek başka birisinin silah bırakma şartına bağlanmamalıdır.

Silah bırakılsa da bırakılmasa da hiçbir şekilde şart koşulmadan halkın meşru olan talepleri yerine getirilmelidir. Biz parti olarak halkın huzurunun sağlanması için elimizden gelen tüm gayretlerimizi sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Yapıcıoğlu, üye, gönüllü ve halkın istek ve temennileri dinleyerek yöneltilen  soruları cevapladı. Bugüne kadar yapılan seçim çalışmaları ve bundan sonraki yol haritası hakkında bilgi verdi. Toplantı yaklaşık olarak 2 saat sürdü. Daha sonra il teşkilatıyla basına kapalı toplantı gerçekleştirildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir