• DOLAR 34.216
  • EURO 37.539
  • ALTIN 2878.215
  • ...
AÖF'de dereceye giren 74 öğrenciye başarı belgesi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Anadolu Üniversitesi açık öğretim programlarından Açık öğretim, İktisat ve İletişim Fakültelerinden derece ile mezun olan 74 öğrenciye başarı belgeleri verildi.

Açık öğretim programlarında Diyarbakır ili bazında ilk 3 dereceye giren 74 öğrenciye başarı belgelerini vermek için yapılan törende, yeri değiştirilen AÖF Diyarbakır Kayapınar ile yeni kurulan Diyarbakır Dicle bürolarının açılışı yapıldı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Açık öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kerim Banar ve Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün’ün de katıldığı törene, mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.

Törende konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi’nin Türkiye’de fırsat eşitliği sağlayan bir üniversite olduğunu söyledi.

Gündoğan, “Açık öğretim sisteminde başarılı olmak ve milyonlarca öğrenci içerisinde ilk sıralarda yer almak ayrı bir başarıdır. Onun için derece ile mezun olanları kutlamak istiyorum. Anadolu Üniversitesi’ne ciddi bir talep var. Ülkemizde herkes eğitim almak konusunda aynı şartlara sahip değil. Bizde eğer üniversiteye gidemiyorsanız üniversite sizin ayağınıza gelsin diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mezun olan öğrenciler, belgelerini törene katılan davetlilerden aldı. (Hamza Adiyaman / Hüseyin İçli – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir