• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
KDSS`de dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS)`na yoğun bir katılım gösteren Diyarbakırlılardan dereceye girenler ödüllendirildi.

Siyer sınavında Diyarbakır il bazında dereceye giren 6 kişi, Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi`nde düzenlenen ödül töreniyle ödüllerini aldı.

Dereceye giren 6 kişiye ödüllerini Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal ve Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır İl Başkanı Nuri Güler verdi.

Dereceye girenlere yaptıkları siyer çalışmalarından dolayı başarılar dileyen Ünsal, “Kardeşlerimiz, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 2014 yılında düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda Diyarbakır genelinde dereceye girdiler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Daha önce de siyer konusunda araştırma yaptıklarına inanıyoruz. İnşallah bundan sonra da siyer ile ilgili okuma ve araştırma yapacaklar. Bu kendileri için bir başlangıç olur.” şeklinde konuştu.  (Hamza Adiyaman / Hüseyin İçli – İLKHA)

Diyarbakır ili sınırları içerisinde KDSS`de dereceye girenler:

2014 KDSS`de 1. Kategori il bazında dereceye girenler:

1- Kadri Burhan

2- Zeliha Derince

3- Ruhullah Çetinkaya

 2014 KDSS`de 2. Kategori il bazında dereceye girenler:

1- Salih Dakman

2- Yasir Taş

3- Merve Yılmaz

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir