• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Kaza Geçirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Kentin iki yakasını birleştiren ve kazaların merkezi haline gelen Çapakçur Köprüsü’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında aralarında Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ile eski Çaytepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Akkuş’un da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, kentin iki yakasını birbirine bağlayan Çapakcur Köprüsü’nde meydana geldi. Zincirlemeye kazaya, cenaze konvoyunda bulunan Bayram Girişen yönetimindeki 06 BG 241, eski Çaytepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Akkuş yönetimindeki 12 DA 260 ve sürücüleri öğrenilemeyen 12 AT 555 ile 12 DA 255 plakalı araçların karıştığı belirtildi.

Kazada, 4 araç içerisinde bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, eski Çaytepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Akkuş, işadamı Bayram Girişen, Remzi Çakır ve Muzaffer Tümen isimli şahıslar yaralandı.

Yaralılar; olay yerine gelen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların tedavileri sürdüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Kazayla ilgili bilgi veren HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Tasalı, “Bu kazayı ucuz atlattık, Allaha şükür iyiyiz. Bir yakınımızın cenaze konvoyundaydık. Çapakçur Köprüsü’nde seyir halindeyken kaza meydana geldi. Önümüzdeki araç ani fren yaparken çarpma oldu. Benim sağlığım iyi sadece kolumda incinme var, bir şey hissetmiyorum. Genel olarak diğer arkadaşlar da iyidirler. Buna da şükür daha kötüsü olabilirdi.”ifadelerini kullandı.

Kaza da yaralananlardan Bayram Girişen ise, “Tanıdık bir genç vefat etmişti. Cenazesini karşılamaya gittik. Dönüş yolunda cenazeyle gelirken önümüzdeki araba ani fren yapınca araçlar birbirine girdi ve zincirleme trafik kazası meydana geldi. Allah’a şükür durumumuz iyidir. Araçta 5 arkadaş vardı. Bazı arkadaşlar hafif yaralandı. Bazıları da iyidir. Bir arkadaşın kolunda kırık var. Ben ve diğer arkadaşlar iyiyiz.”şeklinde konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Nihat Kanat-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir