• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Ergani`de silahlı kavga:  2 ölü 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır’ın Ergani İlçesinde dün akşam saat 23.30 sıralarında aileler arasında alacak verecek nedeniyle çarşı merkezinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi ölürken 2’si ağır 5 kişide yaralandı.

Silahlı kavgada Bozan İçli (38) ve M. Zeki Kaya (35) hayatını kaybederken,  Cihan Yoldaş ve Nuri Kılıç ağır yaralandı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Ergani Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılara ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra durumu ağır olan hastaların Diyarbakır’a sevk edildiği öğrenildi.

Olayda Serdar Yoldaş, Rıza Yoldaş, Sait Çetin ise hafif yaralandı. Yaralıların ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiler.

Polis tarafından Çarşı merkezi trafiğe kapatıldı. Güvenlik kordunu çekilen olay yerine, olay yeri inceleme ekipleri tarafından sabah saatlerine kadar girişi yasaklandı.

Yaralı yakınları hastaneye akın ederken,  hastanede gergin anlar yaşandı. Polisin müdahalesi sonucunda yaralıların yakınları arasında ikinci bir kavga yaşanması önlenirken polisin ilçe genelinde yoğun bir güvenlik önlemi aldığı gözden kaçmadı.

Yaşanan kavgada Yoldaş ailesinden yaralanan Rıza Yoldaş ise yakınlarına “bizim kavgayla alakamız yoktu biz araya girdik adamlar bize de saldırdı. Durun dedik dinlemeden silahla taradılar.” dediği öğrenildi. (Veysi Demirci-İLKHA)

Ergani

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir