• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
Hüseyin Çelik Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi eleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep il Başkanlığının düzenlediği yemeğe katıldı. Burada konuşan Çelik, "Biz Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin düştüğü seviyesizliğe düşmeyeceğiz." dedi.


 

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kendi gücüyle, marifetiyle, şöhretiyle, kabiliyetiyle İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreterliği'ne seçilmiş birisi olmadığını belirten Bakan Çelik, “Ben Gaziantep havaalanında daha Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığının adı bile geçmezken, 7-8 ay önce İslam İş Birliği Teşkilatı'ndaki görevi esnasında Mısır'daki darbeciler karşısındaki tavrı yüzünden oraya gidip Mursi ve arkadaşları aleyhinde konuşmasından dolayı ben biliyorsunuz, kendisine ağır eleştiriler yöneltmiştim. Biz yanlış yapıldığı zaman yanlışı bangır bangır yüzüne haykırırız. 57 İslam ülkesini eğer bu idare ettiyse bizim işimiz haraptır." ifadelerini kullandı.


 

"Biz Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin düştüğü seviyesizliğe düşmeyeceğiz" ifadelerini kullanan Bakan Çelik, “Arkadaşlar eskiden birçok başbakan tanıdık. Ankara'da kuluçkaya oturuyorlardı. Yumurtalar soğumasın diye kimse yerinden kalkmıyordu. Şu 24 saat küfreden Bahçeli var ya 24 saat başbakana hakaret eden Bahçeli var ya 3 buçuk yıl başbakan yardımcılığı yaptı. Garibin bıçak korkusu olduğu için bir tarafa gitmedi. Ey Bahçeli sen Bakü'ye kaç defa gittin. Sen Aşkabat'a kaç defa gittin. Taşkent'e kaç kere gittin? Sen Batur'a kaç kere gittin? Sen Kırım'a kaç kere gittin? Dünyanın neresinde Müslümanlara hakaret ediliyorsa Somali'den Myanmar'a kadar ya Tayyip Erdoğan oradadır ya da çalışma arkadaşları oradadır. Sayın Bahçeli sen başbakana hakaret etmekten, küfretmekten başka ne yapıyorsun acaba? Biz Bahçeli'nin kullandığı ifadeleri kullanarak ağzımızı kirletmeyeceğiz. Biz Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin düştüğü seviyesizliğe düşmeyeceğiz.” diye konuştu.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir