• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana`da Siyer Sınavı ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Sınavına katılarak il bazında derece giren ilk 3 kişiye hediyeleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kutlu Doğum Siyer Sınavı Adana ayağında 1. olan Selami Özbay, 2. olan Abdulhamit Erzik ve 3. olan Mehmet Emre’ye hediyeleri Platform sözcülerinden Orhan Bora tarafından verildi.

Birinciye tam, 2.’ye yarım, 3.’ye ise çeyrek altın hediye edilen ödül töreninde konuşan Bora, “Yarışmaya katılan herkese özellikle derece giren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizlerin vesilesiyle bir kişi bile Hz Muhammed`in (sav) hayatından bir şeyler öğreniyorsa ne mutlu bize.” dedi.

Bora, “Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Peygamber efendimizin örnek teşkil eden hayatının herkes tarafından öğrenilip, tatbik edilmesi hususundaki kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. İnsanlara onu (sav) öğreteceğiz ki,  her karışında kan ve gözyaşının olduğu bu dünya temizlensin ve Müslümanlar için de yaşanılabilir bir yer olsun. Son olarak tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Ödül kazanan yarışmacılar da tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Adanalılar olarak her yıl düğün salonlarında veya parklarda sınav yapmak zorunda kalıyoruz. Rabbimizden dileğimiz İnşallah gelecek yıl doğasına uygun bir sınav yeri yani bir okulda sınava katılarak Türkiye genelinde de dereceye girmektir.” şeklinde konuştular.  (Yunus Emre - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir