• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
Gaziantep Umut Der`den 2 bin 550 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut Der), Ramazan ayı başladığından bu yana 2 bin 550 aileye gıda, giyim ve nakdi yardımlarda bulundu.

Gaziantep Umut-Der Başkanı Ahmet Kurt, Ramazan ayının başından bu yana hummalı bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Ramazan ayının başında “Vakit paylaşma vaktidir” sloganıyla 2 bin aileye yardım etmeyi hedefledik. Allah’a hamd olsun Ramazan ayı sonunda hayırseverlerin, derneğimiz üye ve gönüllülerinin çalışmasıyla hedefimizin üzerinde yardım yaptık. Bundan dolayı Rabbime hamd olsun.” dedi.

Ramazan ayı boyunca toplam olarak 2 bin 550 aileye yardımda bulunduklarını belirten Kurt,  “Ramazan ayı başlamasıyla beraber bizimde yardım dağıtımlarımız başladı. Ramazan ayı boyunca bin 350 aileye gıda, bin 100 aileye giyim, hayırseverlerimizin desteği ile de 100 aileye de nakdi yardımda bulunduk. Ramazan ayı boyunca toplam olarak 2 bin 550 aileye yardımda bulunduk. Ramazan bayramına bu kadar muhtaç aileye yardım ederek girmek sevincimizi ikiye katladı. Yardımlarımız sadece Ramazan ayı ile sınırlı değildir, Gaziantep Umut Der olarak yardımlarımız bütün yıl boyunca devam edecektir.” diye konuştu.

Gazze’de yaşanan İsrail vahşetine de değinen Kurt, “Tabi bir yandan sevinçlerimiz var iken, bir yanımızda maalesef buruk, terör rejimi İsrail bayramda da Müslüman kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırmaktadır. İnşallah bu bayram mazlum ve mustazaf tüm Müslümanların kurtuluşuna, zalimlerinde yok olmasına vesile olur." temennisinde bulundu.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir