• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
"Filistin için daha somut adımlar atılsın"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanlığı iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Partinin üye ve gönüllülerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile basın katıldı.

HÜDA PAR Muş İl Başkanı İnan Sur, iftar yemeği vesilesiyle parti gönüldaşlarıyla bir arada olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Sur, “Uzun süredir Partimizin üye ve gönüllüleriyle genel anlamda bir araya gelememiştik. Bu iftar yemeğini vesile kılarak gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Bu buluşmanın Ramazan ayında ve iftar sofrasında olması bizi ayrıca sevindirdi. Ramazan ayı boyunca teneffüs ettiğimiz manevi atmosferi gönül dostlarımızla, kardeşlerimizle bu iftar yemeğinde bir araya gelerek, biraz daha pekiştirdik. Ramazan ayından sonra zaman zaman yapacağımız çeşitli etkinliklerle kardeşlerimizle bu birlikteliğimizi devam ettireceğiz inşallah." dedi.

Filistin’de yaşanan dırama-zulme sadece seyirci kalmanın kendilerini derinden üzdüğünü ve fiili olarak bir şey yapamamanın acısını yaşadıklarını ifade eden Sur; “Biz burada rahat bir şekilde iftarımızı açarken, Filistinli kardeşlerimiz Siyonist İsrail’e karşı bedel ödüyor. Belki de bugün biz onların bu izzetli duruşları sayesinde, burada rahat bir şekilde iftar açıyoruz. Bu gün Filistin’e gidemesek de,  ülke genelinde ciddi anlamda tepkiler var fakat bunların yeterli olmadığını düşünüyoruz. Devlet yönetiminin, halkın Filistin’e her anlamda yardım etme taleplerini karşılama konusunda ciddi bazı adımlar atması gerekiyor. Tepkilerin sadece söylemlerle sınırlı kalmaması, eyleme dönüşmesi gerek. Devlet yönetiminden gelecek olan her pozitif adım halkın, yöneticilerine olan güvenlerini arttıracağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.  

Yemekten sonra misafirlerini uğurlayan Başkan Sur,  davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir