• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
MESOB'tan bayramı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gazan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, birlik ve beraberliklerin en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğunu belirten Gazan, tüm esnaf ve sanatkârımızın ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin birlik ve beraberliğin üst seviyelere çıktığı günler olması temennisinde bulunan MESOB Başkanı Gazan, şunları söyledi: “Bir Ramazan Bayramı'nı daha birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inanışların pekişmesi, taze ve canlı tutulmasının yanında, toplumların fertlerinin birbirlerine sevgi ve saygı ile yaklaşma, yardımlaşma, birbirlerinin gönlünü alma ve yakınlaşma, mutluluk ve sevgi huzurunu yoğun yaşama günleridir. Bayramlar, sevinç ve neşe günü demektir. Yine Bayramlar, sosyal dayanışma ve barış şuurunun fertlere kuvvetle hâkim olduğu günlerdir. Bayram günleri barış ve sevinç günleri demektir. Ortadoğu’da yaşanan vahşet ve zulmün bitmesini, Dünyaya barışın hâkim olması ve huzur içerisinde bir bayram geçirilmesini diliyorum. MESOB yönetim kurulu olarak; Ramazan Bayramı’nın insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ediyor, insanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya dileğiyle esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm Mardin halkının Ramazan Bayramı'nı içtenliklerimizle kutluyoruz.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir