• DOLAR 32.512
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2451.375
  • ...
Esnaftan trafiği kapatan kamyona tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da gün ortasında işlek cadde üzerinde büyük bir mağazaya ait 13 AD 732 plakalı kamyonun 2 saatten fazla park etmesi trafiği aksatırken, esnaf defalarca polisleri aramalarına rağmen buna karşı bir önlem almadığını ileri sürdü.

Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan büyük bir mağazaya ait olan kamyonun bir daha park etmemesi için defalarca polisleri arayan esnaf, herhangi bir önlemin alınmadığını ifade ettiler.

Kamyonun gün ortasında caddede park edip trafiği kapatmasına karşı çıkan esnaf Ahmet Zariç, “8 aydır komşusu olduğumuz büyük mağazanın TIR'ları gündüz ortasında ters düz fark etmeyecek şekilde dükkânlarımızın önüne park ediyorlar. Defalarca polislere bildirmemize rağmen bunlara bir cezai müeyyide uygulanmadı. Bugün yaklaşık 2 saat toplam 5-10 kez trafiği, polisi, valiliği hepsini de aramamıza rağmen hiçbir yetkili buraya gelip ilgilenmedi. Bu da zihnimizde onların birbiriyle ilişki içerisinde olduğu izlenimine sebep oldu. Bu kamyonların gündüzleri trafiği alt üst etmesine ve bütün esnaf şikâyet etmesine rağmen bir önlem alınmadı.” dedi.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir