• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
YAR DER yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da yardım faaliyetlerinde bulunan Şanlıurfa Yardım Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YAR DER),  Ramazan ayında yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yar Der Başkanı Mustafa Bozkurt, 300 aileye gıda yardımı ve 25 bin TL nakdi yardım, 22 aileye 5 bin 600 TL değerinde nakdi yardımı,75 aileye de giyim yardımı olmak üzere toplam 30 bin TL değerinde yardım yaptıklarını açıkladı.

“Yardımlarımız Ramazan ayı sonrasında da devam edecek”

Yardım Eli Derneğinin kurulduğu günden bu yana binlerce aileye yardımda bulunduğunu belirten Bozkurt,  “Derneğimizin amacı; fakir, mağdur, kimsesiz, yetim, dul, bakıma muhtaç olan insanlara yardım yapmaktır. Derneğimiz, sadece Ramazan ayına mahsus değil 12 ay olarak bu insanların hizmetinde bulunuyor. Derneğimiz; gönüllü üyeleri ile şehrin mahallerinde ve semtlerinde, nerede yardıma muhtaç bir kişi varsa din, dil, ırk ayrımı yapmadan ona yardımda bulunmaktadır” dedi.

Hayırseverlere çağrı

Yardımlarının devamlılığı için hayırseverlere çağrıda bulunan Bozkurt, “Bu yıl derneğimize başvuranların kayıtlı olduğu listemizde sayı bini aştı. Amacımız, bu ailelere en az Ramazan’da bir gıda paketini ulaştırıp onların kapılarını aralamak, onların dualarını almaktır. Elimizde olan imkânlarla bu yardımlarda bulunmak çok zordur.  Bu nedenle hayırsever halkımızı duyarlılığa çağırıyoruz. Onları davet ediyoruz, gelsinler bizimle beraber o fakir, mağdur insanların kapılarını gezsinler. Hatta ailece gelsinler ki insanların içerisinde yaşadığı durumu gözleri ile görsünler ve Allah’ın onlara verdiği nimetin farkına varsınlar. İnanıyorum ki gelip bunu görseler gönülleri rahat olacak. STK’ların önemini ehemmiyetini daha iyi anlamış olacaklardır” şeklinde konuştu. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir