• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
`israil ürünlerinin tüketilmemesinden yanayız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları en ağır şekilde kınayarak, ‘’Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz’’ dedi.

Ramazan ayında yapılan insanlık dışı saldırılara tepki gösterdiklerini belirten Konukoğlu, “İsrail’in Gazze’ye yönelik sürdürdüğü kara harekâtında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu birçok sivilin hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duymaktayız. Mübarek Ramazan ayında yapılan bu saldırılar insanlık dışıdır.” ifadelerini kullandı.

“İsrail ürünlerinin tüketilmemesinden yanayız’’

Saldırılara bir an önce son verilmesini isteyen Konukoğlu, “Filistin`de yaşanan büyük acıyı millet olarak yüreğimizde hissediyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Yurt genelinde İsrail ürünlerine karşı yapılan protestoları da haklı buluyoruz. İsrail ürünlerinin tüketilmemesinden yanayız’’ dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir