• DOLAR 32.469
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2435.94
  • ...
Bu Ülkenin Utanç Tablosu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

``Kemalist rejim kurulduğu günden beri; inançlı Müslüman halk, her türlü zulümle baş başa kalmıştır.
Müslümanlara zulüm yapmaktan, kanını akıtmaktan da hiç doymamışlardır.
Kemalist rejim; tarihin her dönemin de değişik renk ile boyanarak, kara zulümlerine devam ettirmiştir.
Şeyh Saidi palunun idamından, Şeyh Saidi kürdinin sürgününden, İskilıplı Atıf hocanın şapka takmadığı için idam edilişinden, ve Sütcü İmamlar gibi değerli şahsiyetler alimlerimize tabi olan Müslüman halkımız da, ``İnançlı oldukları için Kemalist rejimin zülümünden nasibini almışlardır.
90’lı yıllara gelindiğinde Kemalizmin eliyle bir kez daha rejimin kirli oyunlarına pkk gibi çetelerinde katılması, bu inançlı Müslüman halka tarihin en büyük zulmünü yapmışlardır.
Silvan’a bağlı Susa Köyünde Pkk’lilerin camiye yapılan baskında, 10 kişiyi şehid etmesiyle başlayan süreç; camiler de Kuran-ı Kerim dersi alan yada veren suçlu olarak niteleniyordu.
Doğu ve Güneydoğu bölgesinde sakallı, cübelli, sarıklı, kim varsa; Pkk militanları tarafından kaçırılıp dağda vahşi işkenceler ile müvahidleri şehit ediyorlardı.
Devlet ise göz altına almasıyla beraber önce en ağır işkencelerden geçirtilip sonrasında da mühebbet cezaya tabi tutuyorlardı.
(Şehid Cemal ve Abdüsselam’lar gibi daha niceler de işkencelere dayanmayan vücutları ölümle son buluyorlardı..)
% 70’in üzerinde Müslüman dediğimiz ülkenin utanç tablosu buydu.
Tüm bunlar Pkk ile devlet ve derin devletin anlaşma üçgeninde oluşan katliamlardır.
Birde kendi medya üzerinden savaş açılmış yalan ve karalamayla çamur at, izi kalır düşüncesiyle hareket ediyorlardı bu zihniyet.
 

(Kominist) Kürt devleti kurmak isteyen Pkk-Bdp, Kck örgütlerle perde arkalarında gizli anlaşıp inançlı Kürt Müslümanların Üzerine de uyguladığı psikolojik ağır katliamlarıyla da dönemin utanç tablosuna tarihine utanç notu bırakmışlardır.
Kemalizm gibi vahşi bir rejim oluştuğu, Kemalizm gibi adaletsiz bir rejim getirildiği günden bu yana, Müslüman muhafazakar kesim her türlü adaletsiz ortamlarda her çeşit adi yöntemlerin işkence ve baskılarına maruz bırakılmış.Tek suçları ise Kuran ve sünnet endeksli bir yaşam standardıyla yaşamaları...

 

İbrahim Akçiçek / Çermik – Yaş: 28

Bu haberler de ilginizi çekebilir