• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Azılı siyonist Vekil: Annelerini de Öldürelim!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Terör Devleti israil’in Gazze’ye yönelik hava operasyonunun 5’inci gününde yine masumların üzerine bomba yağdı. israilli terör yandaşı milletvekili Ayelet Shaked, Gazze katliamına destek vererek, "Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” gibi hayvanî ifadeler kullandı.

HAYVANCA AÇIKLAMA!

Bununla birlikte Siyonist milletvekili Ayelet Shaked, Gazze’ye düzenlenen operasyonlara destek vererek, “Hepsi bizim düşmanımız ve kanları elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri için de geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” şeklinde konuştu.

GAZETECİDEN SERT TEPKİ

Amerikan haber sitesi Daily Beast, “israil’deki siyasi iklim çok çirkin, bir meclis üyesi Filistinli çocukları `küçük yılanlara` benzetti” ifadesini kullandı. İsrailli serbest çalışan gazeteci Mira Bar-Hillel ise dün İngiliz The Independent gazetesine “Neden İsrail pasaportumu yakma aşamasına geldim” başlıklı yazı yazarak isralli milletvekiline tepki gösterdi. Gazeteci, israil Şaked’in kendi israil pasaportunu yakma eşiğine getiren kişi olduğunu yazarak “Masum Filistinli kadın ve çocukların ölümlerini onaylayan Şaked gibi israilli politikacılara artık dayanamıyorum. Masum yüzünün arkasında bir ölüm meleği pusuya yatmış” şeklinde konuştu.

‘NAZİLERİ HATIRLATIYOR’

Vekilin sözlerini Nazilerin söylemine benzeten gazeteci şöyle dedi: “Şaked, bana 1939 yılında üç çocuğuyla birlikte Almanların işgal ettiği Polonya’nın Krakow şehrinde yaşayan teyzem Klara’yı hatırlattı. Naziler tüm Yahudileri düşman olduğuna karar verip yok edilmelerine hükmetmişti. Özellikle de kadınların ve onların yetiştirdiği “küçük yılanların” yok edilmesine. Böyle soykırıma özenen içindeki şeytanı çıkaran melek yüzleri görünce İsrail pasaportumu ve bir kutu kibriti elime aldım.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir