• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Yapıcıoğlu: Ümmet Coğrafyası Parça Parça Edilmiş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - siyonist israil’in Gazze’ye yönelik saldırılarını artırması sonucu yüzlerce Filistinli şehit oldu. siyonist israil’in Gazze’ye yönelik bu saldırılarını kınayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslam ümmetinin vahdetini koruması gerektiğine dikkat çekti.

İslam coğrafyasının parça parça edildiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, Müslümanların İslam beldelerinde rahatça dolaşmalarına izin verilmediğini aktardı.

“Filistin’deki kardeşlerimiz için dua ve beddua silahlarımızı kullanıyoruz”

Gazze’deki şehitlerin kanının ümmetin direnişine vesile olmasını dileyen Yapıcıoğlu, “Gazze’ye son birkaç günde tonlarca bomba ve havadan, karadan, denizden olmak üzere binlerce füze atıldı. Son aldığımız haberlere göre şehitlerin sayısı 120’yi geçti ve bine yakın yaralı var. siyonist israil, geçen Ramazan ayında yine bu vahşeti sergilemişti. Bizim etrafımıza suni sınırlar çekmiş, mayınlar döşemişler. Elimizden fazla şey gelmiyor. Belki fiziki olarak gidip Filistin’deki Müslüman kardeşlerimize yardımda bulunamıyoruz ama elimizdeki dua ve beddua silahlarımızı kullanıyoruz.” dedi.

İslam düşmanlarına karşı verilen tepkilerin en üst düzeyde olmasını isteyen Yapıcıoğlu, “Ümmet coğrafyası parça parça edilmiş. İnsanların İslam beldeleri arasında rahatça dolaşmalarına fırsat vermiyorlar. Ortada Siyonizme hizmet eden uluslararası küresel bir sistem var.  Birleşmiş Milletlerin yapısı malum. İslam ülkelerinin başında bulunan kişilerin içinde bulundukları zillet durumu da bütün ümmetin malumudur. Ümmet, vahdetini sağladığı zaman Siyonistler, orayı terk edip kaçmak zorunda kalacaklardır.” ifadelerini kullandı.

(Ali Adiyaman – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir