• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İsrail'in yaptıkları insanlık suçudur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı insanlık dışı uygulamalarını parti binasında yaptığı basın açıklaması ile kınadı.

İsrail’in ve batının her Ramazan ayında yaptığı katliamları bu Ramazanda da yaptığını belirten Karalar, “İsrail'in, özelde Filistin topraklarında genelde ise bütün dünya coğrafyasında kendi çirkin emellerini gerçekleştirmek üzere sürdürdüğü insanlık dışı uygulamaları her Ramazan ayında devam etmektedir. Terörist İsrail devletinin, yine yaklaşık bir haftadır mazlum Filistin halkına adeta savaş açmış, mübarek Ramazan ayında bebek, çocuk, genç, yaşlı demeden katliam yapması yüreklerimizi dağlamış, adeta ateş düşürmüştür. İsrail zulmü ne Ramazan ayı ne mübarek günler dinliyor. Ramazan ayı İslam coğrafyası yine kan revan içinde yine çocuklar katlediliyor.” dedi.

Siyonist İsrail’in yaptıklarının insanlık suçu olduğunu belirten Karalar, “Faşist İsrail özellikle iftar ve sahur saatlerinde saldırılar düzenlemektedir. Karşımızda, Ramazan ayını cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten haz alan, aşağılık bir zihniyet vardır. Filistinli Müslümanların acil gıda ve ilaç yardımına ihtiyaçları vardır. Ağır yaralılar için sağlık tertibatı yetersizdir. İsrail saldırılarda fosfor bombası kullanmaktadır. Siyonist İsrail’in tüm yaptıkları insanlık suçudur.” ifadelerini kullandı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir