• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İstanbul`da Patlama: 8 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi`ndeki plastik ambalaj konusunda çalışan bir iş yerinde patlama meydana geldiğini belirtti.

Olay yerine itfaiye ve ambulansların sevk edildiğini ifade eden Mutlu, patlamada yaralanan 3 kişinin hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Mutlu, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Vali Mutlu, herhangi bir terör saldırısının söz konusu olmadığını vurguladı.

Patlamanın nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü kaydeden Mutlu, ilk belirlemelere göre, patlamaya gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasının neden olduğunu ifade etti.

Patlamada 8 kişi yaralandı

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 12.00 sıralarında Zeytinburnu`da imalathane olarak kullanılan bir işyerinde patlama meydana geldiği anımsatıldı.

İtfaiye ekiplerinin ilk değerlendirmelerine göre olayın gaz sıkışması ya da tüpgaz patlaması sonucu meydana geldiği belirtilen açıklamada, "Terör saldırısı değildir. Olayda 1`i ağır 8 vatandaşımız yaralanmış, bir itfaiye erimiz de yoğun dumandan etkilenerek tedavi altına alınmıştır" denildi.

AA

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir