• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
CHP, Cumhurbaşkanlığı için BATSO'dan destek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Cumhuriyet Halk Partisi’nden 5 kişilik parti meclis üyesi ve milletvekilleri Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

CHP heyeti sivil toplum örgütlerini ziyareti kapsamında BATSO’yu ziyaret etti. Parti meclis üyesi Hüseyin Saygılı, Parti meclis üyesi Hüseyin Yaşar ve 23. Dönem Adıyaman milletvekili Şevket Köse’nin yer aldığı heyeti,  BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan karşıladı.

Ziyarette CHP heyeti, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Heyet, “Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili süreç başladı. Desteklediğimiz aday konusunda bilgi sunmak ve ülkenin içinde bulunduğu durumları bir kez daha hatırlatmak için ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Desteklediğimiz adaya güveniyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı duyarlı herkesi oy kullanmaya ve destek vermeye davet ediyoruz. Birleştirici ve uzlaştırıcı aday olması sebebiyle kendisini destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, “Halkın, STK'ların düşüncelerini dikkate alarak yapılacak çalışmaların mutlaka başarılı olacağına inanıyoruz. Çalışmalarınızda size başarılar diliyorum. Bu seçimin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir