• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
Kassam Tugayları Hayfa kentini vurmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE- Siyonist rejime attığı füzeler hakkında açıklama yapan Kassam Tugayları, sabah erken saatlerde işgal altındaki Hayfa şehrine R160 tipi yerel yapım bir füzeye atmayı başardıklarını duyurdu. Kaynaklar saldırıda bir Siyonist’in öldüğünü ifade ettiler.

Siyonist işgal rejimi İsrail’in Gazze sınırına kurduğu Demir Kubbe füze savar sistemi füzeyi düşürmekte başarısız kalırken, Hayfa şehriyle çevresindeki Yahudi yerleşkelerinde siren seslerinin yoğun bir şekilde çaldığı belirtildi.

Kassam Tugayları Gazze’den 140 kilometre uzaklıkta bulunan Hayfa şehrine beşinci kez kendi imkânlarıyla geliştirdiği R160 füzesini atıyor.

Kassam Tugayları en son geliştirdiği ve ilk kez onunla Hayfa’yı vurduğu R160 füzesine Nisan 2003’te işgalcilerin suikastla şehit ettiği Hamas lideri Abdülaziz Rantisi’nin ismini verdi.

Kassam Tugayları bunun yanında 1948’de işgal edilmiş Filistin topraklarının orta kesimlerinde bulunan Siyonist askeri hedefleri de M75, Ca’beri 80 ve Siccil 55 füzeleriyle vurmayı sürdürüyor.

Öte yandan Siyonist kaynaklar bugün Lübnan’dan işgal altındaki Filistin topraklarının kuzey kesimine Katyuşa tipi bir füzenin atıldığını duyurdular. Siyonist kaynaklar saldırıda can kaybı olmadığını ve askerlerin sınır bölgesinde aramalara başladığını açıkladılar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir