• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İl Müftüsü engelliler için açılan Kur'an kurslarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep İl Müftülüğünce görme ve işitme engelli çocuklar için açılan Yaz Kur'an KURSLARINI ziyaret ederek eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi.

İl Müftüsü Ahmet Çelik başkanlığında gerçekleşen ziyarete, il müftü yardımcısı  Hüseyin Hazırlar ve Şehitkamil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü de katıldı.

Kur’an kurslarında çocuklara yönelik verilen dini eğitimin çok önemli olduğunu ifade eden Müftü Çelik, “Engelli çocuklarımız için açılan Yaz Kur'an kursları Gaziantep’te bir ilktir. Yaz Kur'an kursunda Kur'an-ı Kerim öğrenmek her Müslüman’ın en temel hakkıdır. Bu hakkı yerine getirmek kurum olarak ilk önceliğimizdir. Kuran kurslarını ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı önemsiyoruz. Tabi engelli çocuklarımızı da." ifadelerini kullandı.

Engelli çocuklar için açılan Yaz Kur'an kurslarının bundan sonrada devam edeceğini belirten Çelik, eğitim ve öğretimin devam ettiği Şehitkamil İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur'an kurslarını da ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir