• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İrşad Der`den üye ve gönüllülerine iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ- Denizli İrşad-Der  her yıl Ramazan ayı boyunca Pazar günleri dernek  binasının çatısında düzenlediği iftar programlarını  bu sene de devam sürdürüyor. Bu yılki Ramazan ayının  ilk İftar yemeği programda,  derneğin  üye ve gönüllüleri bir araya gelerek,  Ramazan sevincini bir arada yaşadı.

İftar  Programında bir konuşma yapan   Yakup Arslan Hoca, Ramazan ayının  Allah katındaki değeri ve öneminden söz ederek,  mü’minlerin bu ayı bir fırsat bilip, Allah’a  yakılaşmaya gayret göstermeleri  tavsiyesinde bulundu.

Program hakkında görüşlerini dile getiren dernek Başkanı Halil Çelik , ``Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programlarıyla, tüm üye ve gönüllülerimizle bir arada bulunmak, onların hal ve hatırlarını sormak ve Ramazan ayının feyiz ve bereketinden faydalanmayı  amaçlıyoruz. Malumunuz Peygamber Efendimiz, `Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır.Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından da hiç bir şey eksilmez.` diye buyurmuştur. Dolayısıyla bu  programa katılan ve katkıda bulunan tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.`` şeklinde konuştu. 

 (Yunus Akbay-İLKHA)

          

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir