• DOLAR 32.277
  • EURO 34.728
  • ALTIN 2393.945
  • ...
BEST-DER`den yYüzlerce Aileye Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Ramazan ayı yardım çalışmalarını sürdüren Bitlis Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEST-DER) yüzlerce aileye yardımda bulundu.

“Bu Ramazan’da bir mağdur aileye sen de sahip çık”

Yapılan yardımlarla ilgili İLKHA’ya açıklamada bulunan BEST-DER Yardım Komisyonu Başkanı Çetin Kaya, Ramazan boyunca yardımlarına devam edeceklerini söyledi.

Kaya, “Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde Best-Der olarak, ‘Bu Ramazan’da bir mağdur aileye sen de sahip çık’ kampanyasını başlattık. Bu kampanya çerçevesinde esnaf ve hayırsever vatandaşlarımızı dolaşarak yardım talebinde bulunduk. Esnaf ve hayırsever vatandaşlarımızın bizlere yaptıkları yardımları bir araya getirerek ambalajladık. Topladıklarımız bu yardımları, üye ve gönüllülerimizle birlikte merkezde bulunan 7 mahallede yerinde tespit ettiğimiz mağdur ve yetim ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Mağduriyetlerine göre sınıflandırdığımız kimisine ayakkabı, kimisine nakdi, kimisine de gıda yardımında bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz.” dedi.

“Tespit ettiğimiz tüm ailelere ulaşmaya çalışacağız”

Açıklamasında hayırseverlere seslenen Kaya, “İstiyoruz ki, Bitlis’te bulunan tüm mağdur insanlara ulaşalım. Fakat buna imkânlarımız yetmiyor. Hayırseverler ne kadar bize çok ulaşırlarsa, biz de muhtaçlara o kadar çok ulaşırız. Bu gün itibarıyla 300 çift ayakkabı dağıtımımız devam ediyor. Bunun yanında gıda ve nakdi yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ramazan’da tespit ettiğimiz bütün ailelere ulaşmaya çalışacağız. Bunun için de tekrardan hayırsever esnafımızın ve vatandaşımızın kapısını çalarak yardım talebinde bulunacağız. Bizden yardımını esirgemeyen hayırsever Bitlis halkına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir