• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
Van'da bir PKK'li teslim oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, PKK’linin, 6'ncı Hudut Alayı 14'üncü Hudut Bölük Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız şekilde teslim olduğu belirtildi.

Öte yandan uyuşturucu taşımacılığı yapan ve dur ihtarına uymayarak olay yerinden kaçırılan araçta bir kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 30 fişek ve 8 kilo 564 gram eroin ele geçirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada “Uyuşturucu madde taşınacağı konusunda alınan bir duyum üzerine, yapılan yol kontrolü faaliyetinde, Van / Başkale İlçesi Geçitvermez Mezrasından Kızılca Köyü istikametine hareket eden bir araç sürücüsü, "Dur" ihtarına uymayarak, olay yerinden kaçmıştır. Yapılan takipte anılan şüpheli araç, Kızılca Köyü meydanında terk edilmiş halde bulunmuştur. Araçta yapılan aramada; Bir adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, bir adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği şarjörü, 30 adet fişek ve 8,564 kg eroin ele geçirilmiştir. Takip edilen araçta bulunan bir şahıs, hareket halindeki araçtan atlamış ve başından hayati tehlikesi olacak şekilde yaralanmıştır. Yaralanan şahıs, Van 100'üncü Yıl Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi. (Hacı Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir