• DOLAR 32.554
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2444.693
  • ...
HÜDA PAR Ehlibeyt Vakfı`nın İftarına Katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Türkiye’nin tanınmış simaları iftarda bir araya geldi. Dünya Ehlibeyt Vakfı tarafından verilen iftarda siyaset ve iş dünyasından katılımcıların yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftara Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun’un davetlisi olarak Hür Dava Partisi’nden de Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Erdal Elibüyük ve Başakşehir İlçe Başkanı Orhan Kaya da katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun barış, kardeşlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yıllar önce sadece evlerde bir araya gelme imkânı bulduklarını anlatan Altun, “Bugün geniş mekânlarda ve tüm renklerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Dünyada hak yolda olanlar ehli kâmillerdir. Şu anda insanları katledenler, cahiller bu kategoride değildirler. Hangi yolda olurlarsa olsunlar insanlar arasında sevgi ve muhabbet yoksa bu insanlar doğru yolda değildirler.” dedi.

Mezheplerin hepsinin kaynağının bir olduğunu ifade eden Altun, mezheplerin hepsine eşit oranda sevgi ve muhabbet beslediğini söyledi. (Erkan Yavuz/Enes Durmaz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir