• DOLAR 32.444
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2448.44
  • ...
Bursa'da uyuşturucuya karşı mücadelede yeni dönem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Bursa merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde bulunan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini gezen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa kamuoyunu meşgul eden madde bağımlısı çocuklar için ÇEMATEM’in devreye gireceğini bildirdi.

Karaloğlu, uyuşturucuyla mücadelede artık daha önemli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, “Son dönemde Bursa maalesef uyuşturucu madde kullanımı ile gündemde. Özellikle çocuk gurubunun tedavisinde hem Bursa’da hem Türkiye’de sorun var. AMATEM’imiz var ama ÇEMATEM yoktu. Hizmete alacağımız Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bünyesinde ÇEMATEM ve TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) ile ilgili birimlerde olacak. Ben emeği geçen çalışma arkadaşlarımı ve son işi alarak tamamlayan müteahhit arkadaşımızı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Hastane inceleme gezisinde, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, Bursa Sağlık müdürü Dr. Özcan Akan, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve Dörtçelik hastanesi sorumlu başhekim yardımcısı Psikiyatri Uzm. Dr. Hatice Alkan Akdağ’da hazır bulunarak Vali Karaloğlu’na bina ve yerleşimi hakkında bilgi verdiler. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir