• DOLAR 32.444
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2441.401
  • ...
Otoyolda 18 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu, Tarsus Yenice Üçtepeler mevkiinde aynı araç içerisinde bulunan şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada bir kişi, 18 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu Yenice Üçtepeler mevkiinde Tarsus’tan Adana istikametine gitmekte olan Mehmet Emin B. idaresindeki 21 GG 475 plakalı otomobilde bulunan Abdulkadir T. ile Mehmet Hüseyin F. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan kavgada Mehmet Hüseyin F. (42) 18 yerinden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

TAG’dan geçen bir sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Mehmet Hüseyin F’nin aşırı kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiğini tespit ettiler.

Arkadaşını bıçakladıktan sonra şoka girerek olay yerinin yakınlarında bir ağaç altında bekleyen katil zanlısı Abdulkadir T, jandarma tarafından gözaltına alındı. Ölen şahsın cesedi ise Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan; ölen kişinin üzerinden  Mehmet Hüseyin F. (42) ve Remzi F. (36)  adına düzenlenmiş 2 ayrı kimlik çıktığı öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir