• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Amerika Türkiye`yi savaşa çekmek istiyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KOCAELİ-Kocaeli İnanç özgürlüğü Platformu tarafından her hafta düzenlenen basın açıklamasının 479. Haftasının ana teması Amerika’nın Ortadoğu ve Türkiye’deki tezgâhlara vurgu yapıldı.

Basın açıklamasının İnsan Hakları Savunucuları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Orhangazi Ergin okudu. İzmit İnsan Hakları Parkı, özgürlük Meydanında gerçekleştirilen açıklamada, Cumhurbaşkanlığına seçilen kişinin görüşleri, konumu, hükümetin uygulamaları, bir ülkede insan hakları ile de doğrudan bağlantılı olduğu belirtildi.

Ergin okuduğu basın açıklamasında, MHP ve CHP’nin gösterdiği adaylar, bu ülkede Kemalizm serüveninin sonuna geldiğinin en güzel kanıtı olduğuna dikkat çekti.

Ergin açıklamasının devamında, Müslüman katili Amerika’nın, Ortadoğu’da ve Türkiye`de oynamadığı şeytani tiyatronun kalmadığını belirterek,  “Musul elçilik baskını tezgahıyla, Türkiye’yi savaşın içine çekme çabası !. Gerçekten Müslümanlara çok tuzak kurmaktasın ve ülkemizde de, sağcı, solcu, demeden her camiadan, insan hakları ihlalcisi, bol miktarda kiralık işbirlikçi ve maşayı, rahatça bulabiliyorsun. ‘Ey büyük şeytan, katil Amerika, bunları bırak!, vazgeç’ demiyoruz, çünkü şeytana, ‘Ey şeytan, neden şeytanlık yapıyorsun?’ demek kadar anlamsız bir ifade olamaz.” Dedi.

Ergin son olarak, “Büyük Şeytan ve Siyonizm’in, Anadolu`da ve Ortadoğu`da artık sonu gelmiştir. Boşuna umutlanmayın, gelecek her gün, geçmişteki günleri Amerika ve İsrail`e arattıracak. İfadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir