• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: "Ayaktayım Oğlum"
Şehit ateşi bu sefer Selçuklu ilçesine bağlı Sızma beldesini yaktı. Bingöl`ün Genç ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan Komando Er Muhammed Aygör`ün cenazesinde annesi, "ayaktayım oğlum kimseyi güldürmeyeceğim" dedi.

Memleket: "Yeni Döneme Yeni Okullar"
2011-2012 eğitim-öğretim yılı bugün başlıyor. Konya`da 430 bin öğrenci ders başı yaparken, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Konya`da eğitim öğretimin sorunsuz olması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, "ilimizde bu yıl da eğitimde sıkıntı yaşamayacağız. Eğitime yeni kazandırılan okullarla eğitim-öğretimde bu yıl daha fazla öğrenciyi okutacağız" dedi.

Merhaba: "Ayaktayım Oğlum"
Bingöl`de şehit düşen Komando Er Muhammed Aygör son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Anne Cemile Aygör`ün sözleri metanet yüklüydü: `Ayaktayım oğlum kimseyi güldürmeyeceğim.`

Anadolu Manşet: "Terhisine 90 Gün Kala Şehit Düştü"
Terhisine 3 ay kala Bingöl`de şehit düşen Konyalı er Muhammed Aygör, sonsuzluğa uğurlandı. Şehidin cenazesinde teröre öfke yağdı.

Yeni Konya: "Gelişimin Anahtarı Sivil Anayasa"
Konya Ticaret Borsası`nın aylık meclis toplantısında Borsa Meclis Başkanı Hüseyin Çevik, Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli ve KTB Meclis üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, gündemdeki konuları ve Konya`nın geleceğini değerlendirdi.
M. Sait Adiyaman - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir